Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

MS, štvrťfinále, Kanada

.štefan Hríb .názory

Prehra 3:6. Vyzeralo to takto:

Štefan Hríb

prvá tretina. Dva rýchle kanadské góly vyzerali spod strechy O2 arény trochu jednoduché. Hľadisko plné fanúšikov Slovenska sa aj preto nedostalo do varu. Gól na 2:1, vlastný, vracia zápasu náboj. Náznaky šancí, ale Kanada hrá niektoré striedania krásny hokej a la biliard. Potom ale jej chyba a po výbornej prihrávke Regendu čistý gól Kelemena, ktorý zázračne nebol.

Celkovo: Kanada veľmi často s nekrytým strelcom, pretože vie rýchlymi prihrávkami vyšachovať celú brániacu päťku. Slovenský tím zatiaľ trochu zakríknutý, možno z opatrnosti. Pospíšilova absencia je citeľná, v druhom aj treťom útoku tak chýba jeden hráč svetových parametrov, a to sa aj Cingel aj Čacho veľmi snažia. Ešte jedno pozorovanie— svetový obranca sa vyznačuje tým, že zakázané uvoľnenia robí len v núdzi, puk vo vlastnej tretine posúva rýchlo a presne a triafa bránu. Nemec a Feherváry to spĺňajú, veľká škoda, že tu nie je Černák.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite