Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

MS, zápas číslo šesť, Lotyšsko

.štefan Hríb .názory

Prehra na samostatné nájazdy, vyzeralo to takto:

Štefan Hríb

prvá tretina. Veľká prevaha, veľa presiloviek, veľa šancí, veľa pekných momentov. A stav 0:1. Na tejto úrovni je hokej aj o pravdepodobnosti. Naši si kvalitou vytvorili o dosť väčšiu, ale občas sa aj menšia stane realitou.

Presilovky vyzerajú napriek šanciam až zakliate. Slovensko však hrá ako tím, nevidno slabinu ani nezodpovednosť. Bolo by teraz zaujímavé počuť pokyny pána Ramsayho. Predpokladať sa asi dá najmä otcovské povzbudenie.

Kúsok nad ľadom sa všetko zdá také rýchle, že to až vyvoláva obavu o letiacich hráčov. Oni obavy nijako neprejavujú. Teraz bude dôležité nemať v hlavách obavu o výsledok. Pravdepodobnosť sa potom v ďalších tretinách pravdepodobne prejaví.

Druhá tretina. Vlastne kópia prvej, hoci aj Lotyši hrozili. Je až neuveriteľné, že z množstva striel Hrivíkovho útoku tak dlho nič nepadá. To je už až nepravdepodobné. Mimochodom, Hlavaj rastie na svetovú triedu, o tento post je zrejme nadlho postarané. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite