Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

MS, zápas číslo päť, Francúzsko

.štefan Hríb .názory

Výhra 4:2, bolo to takto:

Štefan Hríb

prvá tretina. Francúzi sú evidentne dobrí korčuliari, na úvod stíhajú a sú nebezpeční. Slovenské hokejky trochu nepokojné, puky čo normálne idú hladko od jednej k druhej, všelijako odskakujú. Je zjavné, kde je hokejová prevaha, ale na tejto úrovni je to skôr o pravdepodobnosti, než o hladkých výhrach. Druhé Regendovo vylúčenie bolo podľa pravidiel, ale takých zriedkavých, že na ne hráč zrejme zabudol. Bránenie presiloviek ale ide dobre, 3 sekundy pred koncom tretiny vedenie. Celkovo - takmer vyrovnaná hra, no ak sa začne dariť elitnému útoku (hoci sú vlastne tri), druhá tretina bude zrejme už o väčšej kvalite. 

Druhá tretina. Hudáček vo svojom najlepšom vydaní. Zodpovedný, prihráva, bráni a potom dvakrát veľmi hokejovo triafa do brány. Hlavaj znovu výborný, pri góle zrejme nejako nezaregistroval dianie, inak stena. Cehlárikovi nejde hra, viditeľne to ťažko nesie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite