Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na obranu Lukáša Machalu

.martin Mojžiš .názory

Progresívna a liberálna bratislavská kaviareň div že nezožrala vysokého vládneho úradníka Lukáša Machalu za to, že nebol vo vesmíre. A vy ste tam boli, povaľači?

Martin Mojžiš

koncom apríla odpovedal na otázku redaktora RTVS, či by vo verejnoprávnej  televízii mali vystupovať aj zastáncovia plochej Zeme, generálny tajomník služobného úradu ministerstva kultúry takto: „A ja sa pýtam, je podložené, že Zem je guľatá? Ja sa vážne pýtam. Boli ste vo vesmíre? Vy ste neboli, ja tiež nie, neviem.“ 

Tieto múdre slová vyvolali zo strany zahraničných agentov doslova guľovačku. Jej intenzita prinútila udatného a chrabrého bojovníka z rodu Machalovcov k čiastočnému ústupu. V máji už začal toto svoje vyhlásenie označovať za hyperbolu respektíve za provokáciu a dokonca použil aj slovo geoid. To len ukazuje, aké zhubné je liberálne peklo – aj tých najstatočnejších Slovákov dokáže zneistiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite