Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Ďakujeme, pokračujeme

.štefan Hríb .názory .editoriál

Druhá prehra demokratických síl po sebe vyvolala pochopiteľný smútok a únavu, ale aj trochu nepochopiteľné obviňovanie tých druhých a prikrášľovanie seba. Toto ale nie je hra na lepších, toto je zápas o slobodu.

Štefan Hríb

najprv chcem poďakovať všetkým, ktorí sa zapojili do akcie .týždňa Presvedč jedného nevoliča. Ivan Korčok získal v druhom kole o takmer 300-tisíc hlasov viac než v prvom, a boli to aj hlasy nevoličov.

Uznanie potom patrí celému táboru 1,24 milióna voličov, ktorí dali hlas Ivanovi Korčokovi. Je to sila, ktorú nemôže nikto prehliadnuť, a je to dôkaz, že demokratické Slovensko sa znovu učí spolupracovať. Fakt, že za Ivanom Korčokom sa spojili liberáli, umiernení konzervatívci aj progresívci, je skvelou správou pre budúcnosť. Špeciálne poďakovanie patrí vedeniu KDH, ktoré sa nezľaklo kresťanských radikálov ani časti cirkvi a nadviazalo na tradíciu spolupráce konzervatívcov a liberálov, ktorá porazila mečiarizmus. Tlieskame.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite