Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prečo nemôžem a hlavne nebudem voliť... koho? Čítajte

.eugen Korda .názory

Tak ako mám právo voliť, koho chcem, tak mám právo verejne povedať, prečo niekoho voliť nebudem. Na tom nie je nič zlé, nedopúšťam sa, dokonca ani ako novinár, žiadneho porušenia novinárskej etiky.

Eugen Korda

prečo budem voliť Ivana Korčoka, je zrejmé. Považujem však za dôležité povedať, prečo som sa rozhodol nevoliť Petra Pellegriniho. 

Ešte pred nejakou dobou som si myslel, že predseda Hlasu pomôže previesť Slovensko ťažkými časmi, ktoré zažívame. Dnes je jasné, že sa celkom vedome stal súčasťou a strojcom tých problémov.

Peter Pellegrini najskôr zradil Roberta Fica, keď si založil vlastnú stranu, a sľuboval, že jeho Hlas bude iný a nebude robiť politiku Ficovým štýlom. Po voľbách oklamal nie nepodstatnú časť svojich voličov, nedodržal sľuby a umožnil vznik tejto vlády. Je úplne nepodstatné, či to urobil preto, že ho vydierali, alebo svoju česť  vymenil za prísľub prezidentskej stoličky. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite