Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovná žumpa muža, ktorého porazí ešte aj Harabin

.eugen Korda .názory

Vlastne by Andrej Danko ani nestál za reč, keby nesníval, že sa stane prezidentom. Mali sme už aj onakvejších prezidentských kandidátov. Taký Štefan Harabin sa preslávil mnohými výrokmi, ale predseda strany, ktorá sa do parlamentu dostala len vďaka tomu, že na jej kandidačnej listine boli členovia iných extrémistických strán, sa sudcovi Harabinovi vyrovná.

Eugen Korda

preslávil sa bozkávaním výložiek, diplomovou prácou, ktorú za neho napísala neumelá inteligencia nejakého zaplateného človeka a naposledy zlikvidovaním semaforu, ktorý mu stál v ceste za nočným dobrodružstvom. Nuž, takáto nehoda sa môže stať každému, ale nie každý z toho vyviazne tak, ako sa to podarilo Dankovi. 

Pán podpredseda parlamentu sa pre istotu okamžite uchýlil do bezpečia svojho domu. Tam si vraj liečil závažné poranenie chrupu. A vďaka privátnej zdravotnej starostlivosti sa stal zázrak. Vďaka domácemu prostrediu sa zranenie do rána vyliečilo samo a bez akýchkoľvek následkov. Zuby boli zázračne ako nové. 

Nesmelé klopkanie policajtov, ktorí sa ho pravdepodobne len chceli zdvorilo popýtať , či je OK, vraj prepočul a na fúknutie do prístroja na meranie obsahu alkoholu v krvi tak prišlo až po 15 hodinách.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite