Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Toto je zápas o existenciu Slovenska

.štefan Hríb .názory .editoriál

Tri výroky slovenského predsedu vlády, následné stretnutie európskych lídrov v Paríži a napokon pražský samit premiérov V4 odhalili niečo, čo malo ostať skryté. Je to až ťažké napísať: Súčasná moc ťahá Slovensko von z EÚ a NATO.

Štefan Hríb

slovenský premiér najprv verejnosti oznámil, že plánom Západu je zničiť Ruskú federáciu. To je rýdzo kremeľské videnie sveta. Potom ešte pridal – Západ podľa neho chce, aby sa Slovania navzájom vraždili. To je priame obvinenie slobodných krajín z myslenia, ktoré bolo vlastné Hitlerovi. A aby bolo všetko úplne jasné, napokon ešte slovenskú verejnosť upozornil, že Západ môže nútiť Slovensko posielať našich chlapcov do vojny na Ukrajine, čomu on bude brániť aj za cenu straty postu premiéra. To je obvinenie slobodného sveta z úkladov proti našim životom.

Prečo to predseda vlády robí? Prečo obviňuje náš spojenecký svet z tých najhorších úmyslov? Prečo hucká slovenskú verejnosť proti EÚ a NATO, ktorých sme členmi a z ktorých čerpáme aj garancie bezpečnosti a slobody, aj zdroje na rozvoj? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite