Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Andrej Danko si sype popol na hlavu a chce pozametať Dúbravku

.eugen Korda .názory

Kto čakal, že Andrej Danko sa bude po jednej z najslávnejších dopravných nehôd politikov pred televíznymi kamerami skrývať, tak sa nedočkal. Treba mu uznať, do relácie o 5 minút dvanásť prišiel a... nehodu bagatelizoval. Zdá sa, že aj tak trochu klamal a skrýval sa keď to bolo treba, teda pred políciou

Eugen Korda

ten semafor podľa neho ani nie je verejnoprospešným zariadením, a tak tam nemusel čakať na políciu. Škodu je ochotný zaplatiť a tým by to malo podľa neho skončiť. Veď nikoho nezabil, neohrozil a išlo len o kus železa. Vraj sa pri nehode tak vážne poranil, že sa musel ísť domov neodkladne ošetriť. Vo štvrtok v televízii JOJ však povedal, že sa mu nestalo nič a odišiel s autom v pohode.

Auto patriace Slovenskej národnej strane (nie jemu) síce počas záchrannej misie smrteľne zranené veľmi krvácalo a na cestu vypustilo niekoľko litrov oleja, ale život podpredsedu parlamentu bol zachránený. To bolo a je hlavné. Čo tam po nejakom drobnom znečistení životného prostredia. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite