Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegrini verzus Danko. A čo na to Fico?

.marína Gálisová .názory

Andrej Danko sa pustil do Petra Pellegriniho. Nemá dobrý pocit z jeho kandidatúry na prezidenta a aj vypočítava prečo. Je to spor, ktorý môže poškodiť Robertovi Ficovi? Alebo mu môže aj pomôcť?

Marína Gálisová

spoločnosti sa učia hovoriť o rôznych témach rôznym tempom a pri tom sa učia niečo o sebe. Jednou z tém, na ktorých sa slovenská spoločnosť môže poučiť a posunúť, hoci i pomaly a so zakopnutiami, sa práve rozoberá nevyberanými spôsobmi a uchopil ju, div sa svete, Andrej Danko. Je to téma Petra Pellegriniho a jeho súkromia. Nemali by sme ju Andrejovi Dankovi prenechať, ale ani by sme sa ňou nemali nechať stiahnuť na úroveň Andreja Danka.

Na začiatok jasné fakty. Po prvé, Peter Pellegrini je ozaj zlý kandidát na prezidenta Slovenskej republiky a keby sa prezidentom stal, bola by to pre Slovensko extrémne zlá správa. Po druhé, to, že ho kritizuje Andrej Danko, ešte neznamená, že Andrej Danko si uvedomil, akým zlým prezidentom by Peter Pellegrini bol.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite