Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Juraja Petroviča: O boľševikoch pri moci

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Aj v roku 1953 komunisti obrali ľudí o úspory a dôchodkové fondy. Aktuálny pokus o okradnutie budúcich dôchodcov v prospech tých súčasných chce Fico pretlačiť parlamentom v skrátenom legislatívnom konaní. Možno by si seniori mohli konečne uvedomiť, že v snahe zapáčiť sa im okráda Fico ich deti a vnukov.

Juraj Petrovič

boľševické kradnutie

Nazývať Fica kovaným boľševikom môže byť vnímané ako preháňanie. Keď sa ale pozrieme, kde sa rozhodol nájsť peniaze na plnenie svojich sľubov a uspokojovanie očakávaní svojich voličov, je to pomenovanie presné. Erik Tomáš chystá frontálny útok na druhý, súkromný pilier dôchodkového poistenia. Percento povinných odvodov sa má z 5,5 znížiť na 4. Aj v roku 1953 komunisti obrali ľudí o úspory a dôchodkové fondy. 

Fico už niekoľkokrát zásadne zhoršil budúcim dôchodcom príjmy, keď menil pomer povinných odvodov, ktorý znevýhodnil druhý pilier, a keď všetkých sporiteľov povinne presunul do dlhopisových, čiže najmenej výnosných fondov. Aktuálny pokus o okradnutie budúcich dôchodcov v prospech tých súčasných chce navyše Fico pretlačiť parlamentom v skrátenom legislatívnom konaní. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite