Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stráca Tomáš Szalay rozmer?

.martin Mojžiš .názory

Nový poslanec za SaS Tomáš Szalay zistil, že poslanec Smeru (predtým HZDS) Dušan Jarjabek je trojrozmerný. Pozor, môže to byť zradná optická ilúzia.

Martin Mojžiš

tomáša Szalaya osobne nepoznám, ale mám ho celkom rád. Patrí k nemnohým ľuďom s rozumnými názormi na zdravotníctvo, tie názory verejne prezentuje, veľmi dobre u nás zorganizoval proticovidové očkovanie, a to mi úplne stačí. Bol som rád, že kandidoval v parlamentných voľbách, bol som rád, že sa do parlamentu dostal. Ale nemám radosť z toho, čo sa mu prihodilo v parlamentnom bufete.

Ako prezradil v rozhovore pre Denník N: “Koaličných politikov som mal zafixovaných pomerne čierno-bielo. Ako komixové postavy – dobré alebo zlé, s hyperbolizovanými dobrými a zlými vlastnosťami, lebo som ich nikdy inak nepoznal. … V bufete v rade na kávu máte možnosť nejakých krátkych rozhovorov a zistíte, že sú to ľudia z mäsa a kostí, trojdimenzionálne osobnosti, nie ploché komixové figúrky.”

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite