Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Parný valec zo Súmračnej valcuje ostošesť

.eugen Korda .názory

Nielen Robert Fico ale celá tá jeho vydarená partia kvázi politikov museli mať naozaj poriadny strach z toho, čo tu v minulosti spáchali. V pondelok tajne leteli do Bruselu zistiť, či si pred tým, čo chystajú, zakryje Európska únia oči.

Eugen Korda

ukazuje sa, že celé ich predvolebné úsilie, všetky tie sladké rečičky o tom, ako budú pomáhať, všetky tlačové konferencie, všetky tie sfalšované nahrávky, odpor voči covidovým opatreniam, ale aj všetky sľuby prorusky naladeným voličom, mali len jeden, jediný význam. Dostať do rúk moc a potom sa čo najrýchlejšie postarať sa o to, aby ich za trestné činy, ktorých sa mnohí z nich pravdepodobne dopustili, už nemohol nikto hnať pred spravodlivosť.

Práve tej „spravodlivosti“ sa v týchto dňoch chystajú vybiť zuby, vykrútiť krk a tých, ktorí vyšetrovali ich zločiny, nakoniec postaviť pred takto zmrzačenú spravodlivosť a hlavne vydať ich do rúk skorumpovaných policajtov a vystrašených či podplatených, sudcov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite