Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matúš Šutaj Eštok je verným ochrancom svojho šéfa

.eugen Korda .názory

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) podal trestné oznámenie pre okolnosti poskytnutia ochrany tzv. čurillovcom. Myslí si, že poskytnutá ochrana je nezákonná a došlo k spáchaniu trestného činu.

Eugen Korda

trestné oznámenie na skupinu osôb podal podľa svojich slov pre podozrenie zo spáchania trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa. Plní príkazy do bodky. Čo mu šéf prikáže, to urobí bez ohľadu na to, že porušuje zákony a ničí životy slušných ľudí. Jemu je to úplne jedno -  veď „Eštók“! Splní každé jeho želanie. 

Podstatné je splniť príkaz a chrániť tak šéfa pred vyšetrovaním a kriminálom. Jeho česť sa už síce zachrániť nedá, ale jemu na nej až tak veľmi nezáleží. Stačí tá beztrestnosť a všetko ostatné sa už dajako zamaskuje vo funkcii. Aj preto sa treba zbaviť každého, kto rozpletal korupčné klbko, ktoré tu počas rokov panovania šéf spriadal.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite