Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Martina Horičku: Staronový premiér útočí

.martin Horička .názory ..týždeň

Fico namiesto snahy o zmierenie zahájil útok na médiá, ktoré začína rozdeľovať na tie nepriateľské a na tie priateľské. Ak sa jeho štvrté panovanie začína takto, len ťažko odhadnúť, čo bude na jeho konci.

Martin Horička

programová (ne)dôvera

Štvrtá Ficova vláda získala dôveru parlamentu. O tom, ako sa bude správať k svojim oponentom, najlepšie svedčí, že jej predstavitelia sa do rozpravy o vlastnom programovom vyhlásení prakticky nezapájali. Na námietky opozičných poslancov, že pred nich vláda predstúpila s programom, ktorého obsah je vágny, nekonkrétny a miestami pre krajinu dokonca škodlivý, reagovali koaliční poslanci mlčaním. 

Do diskusie prakticky nevstupovali, hlasov majú predsa dosť. Ignorovaním opozície ale ignorujú aj jej voličov, čím k zahojeniu povolebných rán určite neprispejú. O to im však ani nejde, z polarizácie spoločnosti a z neustáleho konfliktu predsa žijú, postavili si na ňom celú kampaň.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite