Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Eugena Kordu: Mlčanie slovenských vládcov aj smrť namiesto vyznamenaní

.eugen Korda .názory ..týždeň

Predstavitelia Francúzska, Nemecka, Veľkej Británie a Španielska si lámu hlavy, ako nárast antisemitizmu zastaviť. Česká republika sa postavila na stranu Izraela a proti antisemitizmu. Novozvolení vládcovia Slovenska mlčia.

Eugen Korda

bude sa u nás opäť arizovať?

Nejako rýchlo sme zabudli na vyhladzovacie tábory, ktorých zvyšky sú dodnes v Európe. Pár desiatok rokov po tom, ako sme, áno, aj my, národ holubičí, posielali Židov na smrť, ba ešte sme za to aj nacistom platili, sa „civilizovaná“ Európa prebúdza do zlého sna. Čelí nárastu antisemitizmu, a to len preto, že Izrael sa po teroristických útokoch Hamasu rozhodol toto hnutie zničiť. Áno, v Gaze zomierajú aj civilisti. Tomu sa jednoducho vyhnúť nedá. No kým Izrael robí všetko, aby takýchto obetí bolo čo najmenej, tak teroristická organizácia Hamas si z civilistov robí živé štíty. Antisemitizmus narastá v štátoch, kde sú najväčšie moslimské komunity. Predstavitelia Francúzska, Nemecka, Veľkej Británie a Španielska si lámu hlavy, ako nárast nenávisti zastaviť. Česká republika sa postavila na stranu Izraela a proti antisemitizmu. Novozvolení vládcovia Slovenska mlčia.

tibor Gašpar mieri do SIS

Smer, Hlas a SNS sa rozhodli. Opäť idú ukradnúť štát pre seba, svojich oligarchov. Ešte parlament nestihol vláde vysloviť dôveru a oni robia všetko pre to, aby boli zastavené vyšetrovania ich zločinov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite