Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bitka za dve percentá

.juraj Petrovič .názory

V podcaste týždeň s .týždňom som si tipol, že Matovič aj Fico na bitke pred úradom vlády získajú minimálne dve percentá. Môj tip dopadol spolovice správne. A spolovice nesprávne. Radosť ale nemôžem mať ani z jednej polovice.

Juraj Petrovič

igor Matovič a jeho koalícia rôznych konzervatívnych priateľov v poslednom prieskume Focusu narástol o 1,9 percenta. Keby to nebolo do plaču, bolo by to na smiech.

Ukazuje sa, kam až doviedli politici Slovensko. Bitka krikľúňa, ktorý príde rušiť cudzie verejné zhromaždenie s dvoma jeho účastníkmi, ktorí sa mu radšej prídu „povenovať“, namiesto toho, aby na neho zavolali políciu, mala úspech. Už nielen verbálne, ale aj fyzické násilie prináša Matovičovi body naviac. Krajina zhrubla natoľko, že sa pri pohľade zvonku slušnému človeku zdvíha žalúdok a začína ho intenzívne svrbieť pas.

Lenže všetci odísť nemôžeme. Máme tu rodičov, deti, lásky, prácu, ktorú máme radi. Miesta, kde sme sa narodili, miesta, kde sme skutočne doma. Ako hovoril Werich: „tady jsme s nima hráli kuličky“. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite