Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo je najväčší škandál Borisa Kollára

.marína Gálisová .názory

Dostala som v posledných týždňoch otázku – vlastne skôr žiadosť. Prečo nepíšeš o Borisovi Kollárovi a jeho ženách? Krútila som hlavou: bulvár nerobím. Tak prečo o ňom teraz predsa len napíšem?

Marína Gálisová

nepresvedčili ma ani tak tie týždne (vlastne už skôr mesiace) svedectiev o tom, čo všetko Boris Kollár svojim ženám robil či nerobil. A to napriek tomu, že je hrozné počúvať o najsúkromnejšom súkromí v štýle, ktorý má s úrovňou spoločné len to, že ju vôbec nemá. 

A je tiež hrozné vedieť, že nejaký človek žije tak, že permanentne znižuje ľudskú dôstojnosť nielen svojich partneriek, potenciálnych partneriek, ba vlastne žien ako takých – ale znižuje, ba ničí aj tú svoju ľudskú dôstojnosť. Azda ešte horšie je uvedomovať si, že tento človek svoj „neštandardný“ životný štýl predvádza bez hanby pred verejnosťou, ba dokonca si z toho predvádzania robí cnosť – ako keby fakt, že sa k nechutnostiam prizná, ich robil menej nechutnými.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite