Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto týždňa: Dajte to na Harabina

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Redakcia pripravila povolebný manuál, ako odkomunikovať neúspech v komunálnych voľbách.

.meme-nto týždňa: Dajte to na Harabina

komunálne voľby sú na Slovensku vždy dvojkolové. V prvom kole o víťazoch rozhodujú voliči. V druhom kole neúspešní kandidáti rozhodujú o príčinách tej strašnej nespravodlivosti, ktorá sa im udiala. V .týždni sme pripravili manuál pre porazených účastníkov komunálnych volieb, ako uspieť aspoň v druhom kole. Manuál obsahuje vyfabulované štúdie a na mieru šité odporúčania.

o čo voliči prišli

Prvou metódou je oprieť sa o témy, ktoré dlhodobo presadzujete. Pre potreby vyfabulovanej štúdie si zvoľme poslanca a kandidáta na prešovského župana – Milana Mazureka. Ten sa môže oprieť o svoju dlhodobú snahu vyviesť Slovensko z jarma EÚ a NATO.

Napriek tomu, že v kampani do VÚC témy nezvýrazňoval, môže sa o ich obsah oprieť v druhom kole. A teda vyjadriť ľútosť, že obyvatelia prešovského regiónu naďalej zostanú otrokmi medzinárodných štruktúr. Čo je ešte horšie, budú musieť naďalej dodávať zbrane na Ukrajinu a trpieť dopadmi ruských sankcií.

externé faktory

V tomto prípade nemusíme fabulovať štúdiu, ale stačí sa oprieť o klasika politickej komunikácie Michala Šipoša, ktorý nedosiahol na post mestského poslanca v Starej Ľubovni.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite