Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rosie Naive Art: Nefňukajte a zmobilizujte sa

.rosie Babicová .meme/hoax

Som fakt rada, že sa spoločnosť konečne zobudila a že celá bublina, ktorú sledujem, je silno pobúrená Majerským a jeho výrokmi. To je správne a malo to tu byť už dávno.

Rosie Naive Art: Nefňukajte a zmobilizujte sa

so zlom sa nediskutuje, zlu sa nedáva slovo, voči zlu sa treba vymedziť a vysmiať ho. Len neviem, čo bolo tým spúšťačom práve teraz a práve v jeho prípade, isto je z toho sám šokovaný, keď v podstate išiel len klasickú klérofašistickú mantru, ako všetci okolo neho.

Tri roky Matovič s jeho katolibanským tvrdým jadrom pľul síru.

„Nie som homofób ale...“ som počula takmer od každého politika s výnimkou minima príčetných. Všetci si tak rozkošne udržiavali pozornosť simplexného elektorátu, ktorý potrebuje svojho nepriateľa a zrazu príde Majerský a spustí sa shitstorm?

Prečo, prečo až teraz?

Tesne predtým Kuffa dostal ocenenie aj s 30-tisícovou odmenou (25-násobok priemernej mesačnej mzdy) a dal prejav, za ktorý by sa ani Goebbels nehanbil a pohoda. Ako vždy. Len ja som za jeho citovanie mala pred rokom dva týždne tvrdý ban od mety.

Aspoň že Židovská obec sa ozvala, že si neželá prítomnosť Mikloška na Pamätnom dni obetí holokaustu a mesto Zvolen konečne poslalo ohavnú drevenú sochu 8 ročného starca Giertliho na Súmračnú.  Ja som strašne rada, že sa tí, ktorí doposiaľ mlčali, spravodlivo rozhorčili a snažia sa vymedziť zlu hranice. Fakt rada.

Ale toto ešte celkom nestačí. Treba podľa toho aj voliť. Lebo to, že nás po voľbách upracú som už počula pričasto. A nepáči sa mi, keď moji priatelia rozprávajú o tom, ako sa budú musieť odsťahovať, lebo majú strach. Tak nefňukajte a mobilizujte sa. Lebo iní to vedia. A ja sa odsťahovať nechcem. Mám to tu rada.

Aktuálnu tvorbu Rosie nájdete na stránke www.rosienaiveart.com alebo na sociálnych sieťach: www.facebook.com/rosienaiveart, www.instagram.com/rosie.naive.art.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite