Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu: Separ má auto v cene bytu

.michal Haman .lifestyle

Separ sa objavil v spolupráci s Nerieš v úvodnom singli ich nového albumu. Nové albumy ohlasuje úvodnými piesňami aj Moja reč a producent Specialbeats. Mačka Jackie sa prihlásila do Superstar a Sajfa si robil srandu z čínskych kamošov na výlete v Bratislave.

RešeršWebu: Separ má auto v cene bytu Instagram.com/@separ_dms

„môže sa ti zdať, že môžem všetko mať, no vôbec, ja chcem viac.“ Hip-hopová kapela Nerieš predstavila nový album vo veľkom štýle. Na spoluprácu do skladby Viac prizvali rapera Separa a klip im zrežíroval YouTuber Matej Zrebný. No najväčšou devízou tejto skladby je dokonalá hudba od Mateja Straku, ktorá jednoducho láme krky. 

Netreba sa preto čudovať, že práve tento klip ovládol prvú priečku YouTube trendov tento týždeň. Od jeho vydania v nedeľu dodnes získalo video takmer pol milióna pozretí. Tematicky je track pomerne stereotypne rapovou záležitosťou o tom, ako chalani majú dosť, ale chceli by mať viac. Teda o akomsi mamone. Ale aj o tom je umenie v rapovom žánri, že raper vie poňať túto obligátnu tému originálne. 

Raperské zoskupenie Nerieš za posledné roky vystúpilo po pomyselnom rebríčku slovenskej hip-hopovej scény a už dnes patrí medzi tie najsilnejšie mená. Po albumoch Minimal a Animal sa koncom tohto týždňa objavil na všetkých hudobných platformách album OK. Po jeho vydaní ich môžeme zaradiť ku Kontrafaktu a kapele DMS, teda medzi aktuálne najúspešnejšie slovenské hip-hopové formácie.   

 Aktuálny počet videní: > 542 tisíc

dobrí chlapci zahnali tiene minulosti 

Potom, čo nezhody v hip-hopovej kapele Moja reč vyústili do odchodu Delika, vydal Supa v roku 2017 vyjadrenie Kvadratúra kruhu, kde oznámil rozpad tejto kapely. Fanúšikovia priekopníkov inštrumentálneho hip-hopu a dlhých rýmov, v ktorých sa rýmovali neraz celé vety, zaplakali.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite