Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Hrdinovia týchto volieb

.marek Boka .lifestyle .hlas východu

Prvýkrát zažívam voľby ako ich priamy účastník a ten tlak na každého, kto kandiduje, je enormný! Dlhodobo pomáham vo volebných kampaniach a mal som dojem, že už ma nič nedokáže zaskočiť. No ani jedna moja marketingová skúsenosť sa nedá porovnať s priamou účasťou na kandidačnej listine. 

zrazu sa za nikoho neschováte, ste na volebnom javisku každému na očiach. Stojíte úplne nahý. Na hrudi máte vytetovaný názov strany a na chrbte je vaše meno s číslom. A takto chodíte medzi ľudí, od dverí k dverám, ako podomový obchodník a presviedčate ich o svojej viere... Presne tak sa cíti každý kandidát. Od posledného člena až po lídrov parlamentných strán. Každý vám nadáva do politika, prospechára, ktorý uteká do parlamentu. Pritom parlamentné kreslo je pre 99 percent kandidátov nedosiahnuteľná méta. Volebná kampaň je vrcholový šport v boxerskom ringu, kde neplatia takmer žiadne pravidlá. Dostávate fauly, na ktoré neviete reagovať. Polovica hľadiska kričí, nech sa vzdáte, veď aj tak nemáte šancu. A keď už nad tým začnete uvažovať, druhá polovica vás ženie do ďalšieho kola.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite