Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #12: Prezidentka v zábavnej show. Skvelý ťah či problém?

.michal Haman .lifestyle

Pil C v piesni vysamploval zvuky z nahrávok Kočnera, Sima valcuje s novou hudbou a hitom je aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa objavila v zábavnej show.

RešeršWebu #12: Prezidentka v zábavnej show. Skvelý ťah či problém? INstagram Zuzana Čaputová

sima bombí

Nový album Simy je v predpredaji a videoklipom získal pozornosť. Od pondelka ho na prvom mieste v trendoch YouTube nevystriedalo žiadne iné video a po pár dňoch prekročilo pol milióna pozretí. 

Sima, celým menom Simona Hegerová, ktorá sa zviditeľnila vďaka Egovmu Podzemgangu, má už za sebou veľmi úspešný sólo album Femina. Svojou tvorbou cieli najmä na ženskú časť publika a jej mladšie ročníky. Rieši obyčajné témy, s ktorými zápasí mnoho mladých žien, zrejme aj preto je taká populárna. 

V Google vyhľadávači sa Vám môže spliesť so Simou Martausovou, necháme na posúdenie každého čitateľa, ktorá z týchto dvoch Sím je aktuálne známejšia.

Aktuálny počet pozretí: 740 000+

pani prezidentka v Inkognite

V okrúhlej 300. relácii Inkognito si do relácie pozvali prezidentku Zuzanu Čaputovú. Epizóda v televízii trhala čísla sledovanosti, pasáž, v ktorej sa ukázala prezidentka, pozeralo viac ako milión ľudí.

Spojenie popularity prezidentky a tejto televíznej show fungovalo aj po vydaní časti relácie na YouTube. V trendoch sa vtipy od Maroša Kramára na účet neznámeho hosťa, z ktorého sa vykľula prezidentka, šírili tiež veľmi dobre. 

Okrem vtipov sa popularita aktuálnej hlavy štátu odrazila v obrovskom potlesku a uznaní od komikov. Po vstupe do tejto show bude zaujímavé sledovať, či sa prezidentka objaví aj v niektorej zo show na YouTube. Minimálne sa objavila v nedávnom Sajfovom vlogu, ktorý sa možno aj vďaka tomu dostal medzi trendy videá na tejto sieti. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite