Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #8: Vo svete Selena, na Slovensku Harabin

.michal Haman .lifestyle

Selena Gomez je späť. Jej nový klip si za dva dni pozrelo takmer 50 miliónov ľudí a doslova s ním zvalcovala internet. Pozrieme sa tiež na to, aké sú typy šéfov, a ktorý slovenský politik žňe najvačí úspech na YouTube.

RešeršWebu #8: Vo svete Selena, na Slovensku Harabin zdroj Foto: Instagram @selenagomez

selena gomez je späť 

Zvýšená aktivita posledné dni na Instagrame bola jasným znakom, že čoskoro uzrie svetlo sveta nový singel od jednej z najpopulárnejších amerických speváčok. 27 ročná Selena Gomez vydala po takmer ročnej prestávke nový klip. Natočili ho na nový iPhone 11 Pro, čím sa pochválila aj samotná firma Apple

Tomu, že ide o koordinovanú aktivitu tejto firmy nasvedčuje aj hashtag #ShotOniPhone, ktorý speváčka pridala pri ozname nového videoklipu na Twitteri a môžeme ju vidieť aj na YouTube. No a po obsahovej stránke je zaujímavosťou pesničky to, že Selena Gomez opäť reaguje vzťah so svojím bývalým, spevákom Justinom Bieberom. Ten sa nedávno oženil s modelkou Hailey Baldwin. 

Selena Gomez podľa medializovaných informácií trpela psychickými problémami. Tie zrejme súviseli aj s medializovaným vzťahom, rozchodom a znovu stretávaním sa s Bieberom. Po aktulnych nových singloch sa zdá byť s touto svojou minulosťou vyrovnaná. 

„A aby sa internet nenudil, 15 hodín po prvom videoklipe publikovala ďalší.“

Skladba by zároveň mala byť prvým singlom pripravovaného albumu, na ktorý jej fanúšičky čakajú od posledného albumu Revival z roku 2015. A aby sa internet nenudil, 15 hodín po prvom videoklipe publikovala ďalší. Look At Her Now, oveľa energickejší a rovnako točený na iPhone. Keby neplatilo pravidlo, že len jedno video môže byť v trendoch z jedného kanálu, určite by sa do trendov hneď dostal aj druhý videoklip. Selena Gomez sa vrátila vo veľkom štýle. 

Video: 

Aktuálny počet pozretí: 57 mil+ za necelý deň :o ( #1 v štvrtok, piatok aj sobotu)

Video 2: 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite