Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Porazili sme Slovan, prekonali seba!

.marek Boka .lifestyle .hlas východu

Hokejová Dukla Michalovce porazila Slovan Bratislava v najvyššej slovenskej lige! Ak by nám to niekto pred rokom povedal, nikto by mu neveril, že sa to stane.

ak vyrastáte na Zemplíne, zo všetkých strán počúvate, že tu sa prehráva a bude prehrávať.  Ak tu ostanete, prehráte celý život. Stále nám znie do uší: Tu nie je perspektíva. Choď študovať na vysokú školu a už sa domov nevracaj. Nikdy tu nebude vysoká škola. Tu nikdy nebude diaľnica. Zemplín bude vždy iba liahňou detí, ktoré po strednej musia utiecť. Pol milióna ľudí, čo na Zemplíne žijú, budú vždy tvoriť iba predmestie Košíc či Prešova a základňu pre Bratislavu. Nikdy tu nebude zemplínska župa a nikdy sem nepríde veľká investícia, čo by zachránila región. Ak chceš v živote či v športe niečo dokázať, musíš odísť. Tu sa nedá a neoplatí podnikať. Tu nikdy nevyhráš. A nikdy a v ničom nedobehneme Bratislavu. Ešte pred rokom som bol presvedčený, že ako celoživotný fanúšik hokejovej Dukly Michalovce sa nedožijem, aby môj klub porazil Poprad či Nitru v najvyššej hokejovej súťaži. To všetko sa minulý týždeň stalo! O tom, že by sme mohli poraziť Slovan Bratislava, nikto z nás ani reálne neuvažoval. No sen sa stal skutočnosťou!

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite