Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na receptoch zarobil milióny, teraz bojuje proti plytvaniu. Vyhodiť tony jedla je zlé

.dvtv .lifestyle

Reštaurácie a kaviarne ponúkajú v aplikácii so zľavou jedlo, ktoré by inak nepredali. Má to obrovský zmysel pre spoločnosť, ale sme na začiatku – hovorí Libor Hoření, podnikateľ a filantrop, zakladateľ projektu Dobrokáva a webu Toprecepty.

Dodáva, že sa snaží bilancovať medzi tým, čo je pre spoločnosť prospešné, a na čom vie zarobiť. Človek dokáže robiť dobro, aj keď nemá peniaze.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.dvtv .lifestyle
.diskusia
.neprehliadnite