Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 34/2018

.lifestyle .treba

TREBA KULTIVOVAŤ humor a zábavu ● TREBA DISKUTOVAŤ v .klube pod lampou ● TREBA ÍSŤ NA KONCERT Die Antwoord ● TREBA SI PRIPOMENÚŤ 21. august v telke ● TREBA SA POZERAŤ V TELKE Čo ak niekto počúva?

TREBA KULTIVOVAŤ humor a zábavu

24. až 26. augusta 2018 sa v Kremnici uskutoční už 38. ročník medzinárodnej prehliadky amatérskych a profesionálnych kulinárov humoru a satiry – Európsky festival humoru a satiry Kremnické Gagy 2018. Humor a kultivovanú zábavu na úrovni prídu do Kremnice predviesť herecké legendy aj mladé divadelné talenty. Česko-slovenská dramaturgia, ale aj umelci z Austrálie, Kanady, USA, Španielska, Nemecka, Rakúska, Poľska, Maďarska, Srbska, Ukrajiny a Litvy. Vyvrcholením podujatia je už tradičné udelenie ceny Akadémie humoru Slovenska Zlatý gunár v rôznych kategóriách. Súčasťou festivalu je súťaž trojčlenných družstiev o Pohár improvizácie, výstavy karikaturistov, sympózium gýča, odhalenie plastiky nosa jedného z popredných humoristov Slovenska. Celý program a informácie na gagy.eu

TREBA DISKUTOVAŤ v .klube pod lampou

Deň 21. august 1968 si, samozrejme, pripomenieme aj v našom .klube pod lampou na bratislavských Palisádach.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite