Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 32/2018

.lifestyle .treba

TREBA SA ZAPOJIŤ Do zlepšovania štátnych IT ● TREBA UPOZORNIŤ Na Olega Sencova ● TREBA VIDIEŤ Výstavu o normalizácii ● TREBA RYŽOVAŤ zlato ● TREBA POZERAŤ V TELKE Za Elvisom do Memphisu

TREBA SA ZAPOJIŤ Do zlepšovania štátnych IT

V rozhovore pre rubriku Sedem nerestí a cností sme sa s programátorom Jánom Suchalom samozrejme najdlhšie bavili o tom, čo robia pre zlepšenie slovenských štátnych informačných systémov v Slovensko.Digital, ktoré spoluzakladal. Upozornil nás aj na to, že i nežný človek sa do tejto činnosti môže zapojiť: „Na stránke slovensko.digital/zapoj-sa je výborný rozcestník, ako aj bežný človek môže pomôcť zlepšovať štátne IT. Pre každého niečo máme, stačí si nájsť chvíľu času. Napríklad si odpustiť raz za mesiac jeden film a urobiť niečo užitočné pre okolie.“ Okrem sekcie pre obyčajných občanov aj sekcie pre odborníkov z IT je na stránke aj sekcia pre úradníkov štátnej správy. 

slovensko.digital/zapoj-sa

TREBA UPOZORNIŤ Na Olega Sencova

Na mimoriadny večer, ktorým chcú upozorniť na viac ako naliehavý prípad ukrajinského režiséra Olega Sencova, pozývajú v utorok 7. augusta  o 18.00 hod. tri organizácie – filmový portál Kinečko, Medzinárodný festival dokumentárnych filmov Jeden svet a Nová Cvernovka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite