Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 29/2019

.lifestyle .treba

TREBA SA SPÝTAŤ vašich ● TREBA ÍSŤ za vínom do Strekova aj Pezinka ● TREBA SI ZOPAKOVAŤ Koncert Muse ● TREBA VYSTÚPIŤ na Štefánikovu chatu ● TREBA SA POZERAŤ V TELKE Vrah alebo blázon?

TREBA SA SPÝTAŤ vašich

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s grafickou dizajnérkou Pavlínou Morháčovou rozprávali o projekte nazvanom Spýtaj sa vašich, ktorý práve pripravuje s kamarátkami Barborou Berezňákovou a Evou Vozárovou. Bude to dokument, webstránka, projekcie a besedy, ktoré dohromady vytvoria akýsi unikátny živý pamätník k udalostiam 21. augusta 1968: „Chceme dostať film medzi širšie publikum, do kín aj škôl naprieč celým Slovenskom. Chceme, aby sa ľudia aj aktívne zapojili cez stránku spytajsavasich.sk. Na to, aby sme dosiahli tento cieľ, potrebujeme peniaze, preto sme sa rozhodli použiť aj crowdfundingovú kampaň.“ Ak sa vám taký projekt páči a chcete ho podporiť, viac informácií nájdete na: spytajsavasich.sk, alebo na facebook.com/spytajsavasich

TREBA ÍSŤ za vínom do Strekova aj Pezinka

Cez víkend sa uskutoční už 11. Strekovský festival vína, ktorý chce návštevníkov oboznámiť s namáhavou a jedinečnou prácou vinárov, ale najmä s jej výsledkom – unikátnymi vínami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite