Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 20/2018

.lifestyle .treba

TREBA SA TEŠIŤ na hviezdne noci a dni ● TREBA MAŤ PREHĽAD o tom najlepšom zo súčasného divadla ● TREBA ČÍTAŤ v noci ● TREBA UKÁZAŤ rôzne jazyky knihy ● TREBA SA POZERAŤ V TELKE Štyridsiaty štvrtý Woody Allen

TREBA SA TEŠIŤ na hviezdne noci a dni

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s hudobníkom Vladom Ďurajkom rozprávali aj o letnom festivale, ktorý sa bude konať aj tento rok v Bytči, kde sa usadil. „Na štyri večery sa Bytča zmení z malomesta „po poľsky" oblepeného fóliami na mesto, akým by si zaslúžila byť. Milosrdné noci, ktoré dovolia vyniknúť skrytému pôvabu mesta a z posledných síl držiacemu sa geniu loci. Aj tento rok crème de la crème domácej scény (jasné že aj Autumnist #skromne).“ Štvrtý ročník hviezdnych nocí v Bytči sa uskutoční až 16. – 18. augusta, ale čakanie si možno skrátiť 9. júna na zahrievacej párty nazvanej Hviezdny deň.

TREBA MAŤ PREHĽAD o tom najlepšom zo súčasného divadla

V rámci Festivalu Nová dráma/New Drama, sa 14. – 19. mája  v bratislavských divadlách predstaví a o ceny zabojuje 10 inscenácií súčasnej slovenskej a svetovej drámy. Novinkou 14. ročníka festivalu je aj nesúťažná programová sekcia Nájdená budúcnosť, ktorá uvedie projekty tvorcov najmladšej generácie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite