Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 51-52/2017

.lifestyle .treba

TREBA SA POZERAŤ V TELKE NA VIANOCE Televízna udalosť roka ● Tancom proti nepriazni počasia ● Nie je na sieti ako na sieti ● Kozi kuzi kuzuka ● Rozlúčka s géniom

TREBA SA POZERAŤ V TELKE NA VIANOCE Televízna udalosť roka   

Veľkoryso koncipovaný dvojdielny televízny historický veľkofilm Mária Terézia má reálnu šancu stať sa najzásadnejšou udalosťou tohtoročných Vianoc. Vznikol v koprodukcii štyroch verejnoprávnych televízií, našej domácej RTVS, českej ČT, maďarskej MTVA a rakúskej ORF. Keďže snímka vznikla pri príležitosti 300. výročia narodenia rakúsko-uhorskej imperátorky, išlo o veľmi prestížny projekt, a tak sa na ňom nešetrilo. Veď len RTVS sa na tom podieľala miliónom eur. Preto treba len dúfať, že to naozaj bude vidieť a že nám tu vznikla nová televízna klasika, teda miniséria, ktorá sa stane až akýmsi televíznym folklórom. Pondelok, 25. decembra, utorok, 26. decembra, Jednotka, 20:30. 

TREBA SA POZERAŤ V TELKE NA VIANOCE Tancom proti nepriazni počasia 

Americký muzikál Spievanie v daždi vznikol v roku 1952 v réžii Gene Kellyho s Stanleya Donena, pričom Kelly v ňom aj stvárnil hlavnú úlohu a vedno s Debbie Reynoldsovou vytvoril nezabudnuteľný filmový pár.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite