Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba 50/2017

.lifestyle .treba

TREBA VIDIEŤ Bad Karma Boy ● TREBA DAROVAŤ aby ľudia nemrzli ● TREBA POZNAŤ nebezpečných politikov ● TREBA PRESKÚMAŤ prácu študentov VŠVU ● TREBA SA POZERAŤ V TELKE Štatistika namiesto talentu

TREBA VIDIEŤ Bad Karma Boy

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa s Adelou Tihlárikovou z kapely Bad Karma Boy rozprávali aj o tom, čo vlastne v kapele robí: „V kapele som primárne klávesáčka. Postupne sa tá moja rola rozširuje, niežeby som to tak úplne chcela, radšej by som sa zlepšovala v jednej veci. Ale extrémne sa mi to nedarí, a tak rozširujem portfólio aktivít, ktoré viem tak trošku: už aj skladám hudbu, texty, spievam, na basgitare som sa naučila hrať zopár tónov.“ Ako Adela spieva a hrá jeden song na basgitare, to si môžete pozrieť na koncerte kapely na zimnej edícii festivalu FLAAM, ktorý sa bude konať 22. decembra v Novej Pekárni v Nitre.

TREBA DAROVAŤ aby ľudia nemrzli

Túto zimu už v bratislavských uliciach zahynulo sedem ľudí. Desať ľudí sa OZ Vagus podarilo zachrániť. O Bratislavčanov bez domova sa Vagus rád postará, profesionálne a s láskou, ale zúfalo im chýbajú financie na činnosť v najchladnejšom období. Volajú SOS. Za 15 eur dostanú dvaja ľudia počas dňa hygienu, ošatenie a teplé jedlo, 35 eur stojí jeden výjazd zásahového tímu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite