Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 48/2017

.lifestyle .treba

TREBA SA INŠPIROVAŤ filmami o lese • TREBA OCHUTNAŤ Komunity • TREBA PRICHUTIŤ hudbu a tanec horčicou • TREBA SA POZERAŤ V TELKE: Country na blízkom východe

TREBA SA INŠPIROVAŤ filmami o lese

S čerstvou Bielou vranou Erikom Balážom sme sa v rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí bavili aj o jeho dokumentárnych filmoch a prečo ich začal nakrúcať: „Po rokoch sme zistili, že na ochranu lesa nestačí, že to chcem ja a mojich päť kamarátov. Lebo politikom je to úplne jedno a pokiaľ to nežiada veľké množstvo ľudí. A ako im to povedať? Film je dobré médium. Navyše je to pozitívna vec, nevravíme, kto čo robí zle, naším cieľom je inšpirovať ľudí, budovať komunitu.“ Najbližšie sa Erikove najnovšie filmy Nesmrteľný les a Živá rieka budú premietať v Piešťanoch v stredu na festivale Eurotour. Viac informácií o filmoch, premietaní i besedách nájdete na arollafilm.com. 

www.arollafilm.com

TREBA OCHUTNAŤ Komunity

Každú sobotu až do konca roka od desiatej do pol tretej môžete v bratislavskej Starej Tržnici na prvom poschodí zažiť svetové chute. Inštitút pre migráciu a komunikáciu spolu s Alianciou Stará Tržnica tu prevádzkuje komunitnú kuchyňu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite