Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba 26/2017

.lifestyle .treba

TREBA VIDIEŤ Petru Vajdovú • TREBA ZÍSKAŤ nové pohľady na samozrejmé veci • TREBA SI VYPOČUŤ kráľovský nástroj • TREBA SPÁRIŤ víno a levanduľu • TREBA SA POZERAŤ V TELKE Milujem vôňu napalmu takto zrána

TREBA VIDIEŤ Petru Vajdovú 

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme herečku Petru Vajdovú požiadali o tip na predstavenie, ktoré ju v poslednom čase zaujalo. „Nevidela som už dosť dlho nič iné okrem toho, kde hrám, lebo naozaj hrám veľa. Minulý týždeň päť predstavení za sebou. Ale všetky môžem odporučiť jedno za druhým.“ V poslednom predprázdninovom týždni uvidíte Petru Vajdovú „len“ v troch predstaveniach: v utorok v rozprávke o Lomidrevovi, v stredu v Palárikovom Zmierení alebo Dobrodružstve pri obžinkoch a vo štvrtok v najnovšej hre Rodáci. Ani cez leto nebude mať pauzu, už 5. júla sa totiž začínajú Letné Shakespearovské slávnosti, kde hrá v Komédii plnej omylov. 

www.snd.sk

TREBA ZÍSKAŤ nové pohľady na samozrejmé veci

Témou tohtoročnej multižánrovej konferencie TEDxBratislava 2017 sú Straty a nálezy. Keď niečo získame, niečo iné stratíme. V tejto uponáhľanej dobe čoraz častejšie strácame pevné hodnotové presvedčenie, utiekame sa k rýchlym záverom, radikálnym názorom a nachádzame útočisko v nekritickom odsudzovaní.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite