Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.lifestyle

TREBA SI POZRIEŤ seriál Taboo; TREBA BEŽAŤ v tíme Bielej vrany; TREBA DEMASKOVAŤ slovenské paradoxy a absurdity; TREBA OKOŠTOVAŤ vegánsku kuchyňu; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Nobelovku za mier pre najväčšieho táraja;

TREBA SI POZRIEŤ
seriál Taboo

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí sme sa Richarda Čermáka, čerstvého držiteľa ocenenia RHA za prínos do hudby, spýtali, na čo sa naposledy tak tešil, že nevedel ani dospať: „Na posledný diel seriálu Taboo. Je to osemdielna miniséria BBC, kde si Tom Hardy s požehnaním producenta Ridleyho Scotta vytvoril na mieru dokonalú démonickú postavu Jamesa Delaneyho. Vysielali to raz za týždeň, teraz sa to skončilo. Ľutoval som, prečo som sa na to dal, mohol som počkať na koniec a naraz to zbuchnúť za jednu noc.“ Temná surreálna miniséria je o mužovi, ktorý sa v roku 1814 vracia do Londýna z konca sveta úplne zmenený, aby prevzal po otcovi rodinné impérium. Konšpirácie, vražda, vierolomnosť, láska a zrada.

TREBA BEŽAŤ
v tíme Bielej vrany

V nedeľu 9. apríla sa v Bratislave uskutoční 70. ročník behu Devín – Bratislava a už štvrtýkrát môžete bežať v tíme Bielej vrany. Prečo nebežať len za seba? Pridaním sa do tímu môžete nielen morálne vyjadriť podporu a poďakovanie laureátom ocenenia, ktorí za nás hája pravdu a spravodlivosť, ale aj pomôcť financovať aktivity spojené s vyhlasovaním tohto ocenenia.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite