Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Roboti, opera, cirkus!

.elena Akácsová .lifestyle

Korben Dallas s orchestrom, Longital Suita, Sendreiovci na Pohode, opera Haydn večeria s Mozartom, pod tým všetkým je podpísaný hudobný skladateľ Slavo Solovic.

Roboti, opera, cirkus! Boris Németh Nie, nie som hypochonder, bráni sa hudobný skladateľ Slavo Solovic.

bola to len taká nevinná otázka na záver rozhovoru do rubriky Sedem cností a nerestí. V podstate sme sa nedozvedeli o žiadnej neresti, lebo Slavo Solovic nepije, nechodí na pivo ani po akciách, živí sa svojím koníčkom – hudbou, a tak už predsa nemôže míňať voľný čas na seba. Najradšej je doma a baví ho byť tatkom. Nemá rád zbytočné debaty, myslí si, že mnohé veci je lepšie skôr vycítiť.

Tá otázka na záver znela: Čo nosíte v tej veľkej taške? Slavo Solovic sa zasmial a vysypal z nej množstvo liekov, vitamínov a ďalších produktov z lekárne a nám bolo hneď jasné, s čím ho odfotíme. Vraj nie je hypochonder, vlastne ani nevie, na čo všetko mu to lekár dával, začal to brať, nedobral, ale je mu to ľúto vyhodiť. A keď ho niečo zabolí, musí si vygoogliť, že ktorý liek to vlastne potrebuje. Celý rozhovor nájdete v aktuálnom tlačenom vydaní .týždňa, alebo tu.

Tu je ešte zopár zaujímavostí o jeho aktuálnych projektoch a tiež o ňom samom, ktoré sa nezmestili na papier.

baví má spájať všelijaké veci dohromady.

Je to tvorivé. Ako v pope, kde som ako producent našiel niekoho zaujímavého a vytvoril okolo neho produkt, ktorý sa potom predával, skúšam to isté robiť aj vo vážnej hudbe.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite