Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stále len vzhliadam hore

.elena Akácsová .lifestyle

Sopranistka Adriana Kučerová je dôkazom, že nikdy nie je neskoro začať robiť to, čo nás baví tak veľmi, žeby sme to boli ochotní robiť aj zadarmo.

Stále len vzhliadam hore Boris Németh

spievala ešte mesiac pred pôrodom a mesiac po ňom zas. Syn za prvý rok života nalietal spolu s ňou päťdesiat letov. Až teraz, keď bude mať pomaly dva, sa mame podarilo mierne zvoľniť pracovné tempo. To však neznamená, že si užíva materskú, ale že napríklad nahráva CD-čko so slovenskými ľudovkami v úpravách Bartóka, Janáčka, Martinů a Suchoňa.

„V detstve chcela byť Darinkou Rolincovou a učiteľkou, a hoci nebola extrémne ambiciózna, obe profesie – spev i učenie vyštudovala.“

Na domácej scéne v SND naposledy naštudovala Barbiera zo Sevilly. „Postavu Rosiny som nikdy predtým nespievala, pre SND to už bola rozohratá inscenácia, spoločné skúšky sme mali len dve,“ vysvetlila nám. „Bolo to veľmi náročné, cítila som zodpovednosť za to, aby to dobre dopadlo. Chcela som si tú úlohu trošku ospievať aj preto, že pred nedávnom som v tejto istej úlohe mala premiéru vo

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite