Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ten, čo počúva Cohena

.elena Akácsová .lifestyle

Ako nafotiť hrdého východniara Mariána Leška, ktorý večer nezaspí, pokiaľ si nedá pivo? Takto.

Ten, čo počúva Cohena Boris Németh

v štúdiu Magda Vášáryová komentuje otvorene výsledky volieb v Poľsku a utečeneckú krízu v Európe, o poschodie vyššie herec Janko Koleník privádza do úžasu Martina Mojžiša kompetentnými otázkami, pretože v SND sa chystá na rolu matematika v hre Toma Stopparda Arkádia. No a do toho prichádza publicista Marián Leško, aby sme ho spovedali do lifestylovej rubriky Sedem cností a nerestí a na konci riešili, ako ho nafotiť, kde vziať pivo a ako to urobiť, aby pivo žiarilo. Aj tak občas vyzerá podvečer v redakcii .týždňa.

Marián Leško sa nám v rozhovore priznal, že rád spieva z plného hrdla, že namiesto pozerania televíznych správ a besied radšej cvičí, k futbalu si púšťa hudbu a po pekných mladých dievčatách sa prestal obzerať až vo chvíli, keď mu jedna uvoľnila miesto v MHD. Ak by mal napísať svoj vlastný epitaf podľa toho, čo robí najčastejšie, bolo by to: Tu leží ten, čo počúval Cohena.

Snaží sa sledovať aj novú hudbu, napríklad sleduje recenzie u nás v .týždni. Naposledy si našiel zaujímavú novú hudbu vďaka seriálu True DetectiveLeru Lynn.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite