Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bad Karma Boy na Mars

.elena Akácsová .lifestyle

Juraj „Medveď“ Marikovič, frontman kapely Bad Karma Boy nám prezradil, prečo neľutuje, že zanechal polozávodné hranie futbalu, prečo ľutuje, že už nie je v Pare a kto ho chcel prihlásiť na let na Mars.

Bad Karma Boy na Mars Boris Németh „Mnohé veci som sa naučil sám, mám internet, takto som si urobil svoju vysokú školu,“ hovorí Medveď.

keď sme robili rozhovor s frontmanom skupiny Bad Karma Boy Jurajom Marikovičom, prezývaným aj Medveď, do obľúbenej rubriky Sedem cností a nerestí, vytiahol na fotenie svoj posledný úlovok – nádherný prístroj z osemdesiatych rokov od firmy Suzuki, ktorý sa volá omnichord a je to niečo medzi harmonikou a elektronickou harfou. Nie celkom kontrolované nakupovanie podobných čudesných nástrojov, ktoré možno použije v nejakej skladbe len raz, ak vôbec, považuje za jednu zo svojich nerestí zvlášť v kombinácii s lenivosťou predávať ďalej nepoužiteľné nástroje za slušnú cenu.

Kedysi hrával poloprofesionálne futbal, ale dnes, pri pohľade na tie účesy a tetovania je rád, že už ho hrá len rekreačne a to tiež najmä preto, že sa pri tom nedá dvíhať telefón.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite