Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Horor, romantika aj žraločí teror

.martin Papšo .kultúra .film

Do kín dorazil ďalší slovenský romantický film a ponúka sa pri ňom olympijské heslo o účasti dôležitejšej než výsledok. Posledné domáce skúsenosti s týmto žánrom divákov oprávňujú báť sa viac ako hororu či filmu o mega žralokoch.

Filmy .týždňa: Horor, romantika aj žraločí teror PPRESSFOTO VERTIGO DISTRIBUTION Sophie Wilde ako Mia v austrálskom horore Hovor so mnou režisérov Dannyho a Michaela Philippou.

to sú tri aktuálne novinky, z ktorých dve majú v názve hovorenie a jedna má Jasona Stathama. Ten sa hovorením zbytočne nezdržiava, ale vždy rovno koná. Až kým nepriateľ neskoná. A nebude to hocijaký nepriateľ, ale obrovské žraloky z obdobia dinosaurov, ktoré majú zjavne poruchu príjmu potravy. Najprv si ale trochu pohovoríme o tajomnej ruke, ktorá umožňuje spojiť sa so svetom mŕtvych, čo môže byť skvelá zábava na víkendovej párty. Na záver príde konečne reč aj na tú romantiku. Tomáš Maštalír sa v nej rozvedie, ale nebojte sa, dámy, všetko dobre dopadne.

film týždňa: Hovor so mnou!

Partia mladých ľudí si nájde atraktívnu, ale nebezpečnú hračku. Je ňou záhadná ruka, ktorá dokáže spojiť so svetom duchov toho, kto ju chytí a povie: „Hovor so mnou!“ Potom už len stačí nechať ducha vstúpiť do seba a zábava môže začať. Takto posadnutí ľudia sa stávajú hitom večierkov a nahrávok na sociálnych sieťach. Jedno dievča zostane v spojení príliš dlho a to má za následok desivý vývoj udalostí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite