Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Nemožný Tom Cruise, islamský teror aj lovestory

.martin Papšo .kultúra .film

Priaznivý výsledok blížiacich sa volieb vyzerá ako nemožná misia, ale to je nič oproti tomu, čo musí zvládnuť Tom Cruise v úlohe tajného agenta. Čo sa on naskáče, nabehá či nalieta, kým zachráni svet a pošle všetkých nepriateľov do urny.

Filmy .týždňa: Nemožný Tom Cruise, islamský teror aj lovestory PRESSFOTO CINEMART Agent Ethan Hunt skáče z útesu v akčnom filme Mission: Impossible Odplata – Prvá časť. V hlavnej úlohe Tom Cruise.

vy nič z toho robiť nemusíte, stačí si vybrať jednu z troch dobrých možností. To už je reč o novinkách v kine. Všetky tri sú, napriek výhradám, úplne voliteľné. Najprv sa pozrieme, ako dopadla ďalšia séria kaskadérskych kúskov slávneho scientológa.

Nasledovať bude drsná dráma, ktorá sa nás pokúsi presvedčiť, že akokoľvek atraktívne môže pôsobiť odrezávanie hláv nepriateľom, terorizmus má aj svoju odvrátenú stranu a nie je to med lízať. Na záver to trochu zjemníme a doprajeme si výdatnú dávku maďarskej romantiky. 

film týždňa: Mission: Impossible Odplata – Prvá časť

Zničená a stratená ruská ponorka obsahuje umelú inteligenciu s potenciálom ovládnuť celé ľudstvo. Stačí nájsť kľúč, ktorý umožní prístup k jej zdrojovému kódu. Všetky veľmoci sa snažia túto mocnú zbraň získať. Len idealista Ethan Hunt vie, že pokušenie zneužiť ju by bolo príliš veľké, a preto ju treba zničiť. Ideálna príležitosť dokázať, že jeho tím špeciálnych agentov si okrem výplaty zaslúži aj svoje označenie – Impossible Mission Force. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite