Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Futurama, Nadácia aj Riskantná známosť

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Na svoje si tento týždeň prídu najmä fanúšikovia sci-fi, na ktorých čakajú hneď dva projekty. Ani tentokrát ale nebude chýbať dráma, svet zločinu aj kúsok romantiky. Pre milovníkov športu je pripravený dokument o americkom futbale.

Seriálové a filmové tipy: Futurama, Nadácia aj Riskantná známosť Drazen Zigic/Freepik.com

netflix

rozohrávači – 12. júl

Dokument sleduje trojicu rozohrávačov amerického futbalu – Patricka Mahomesa, Kirka Cousinsa a Marcusa Mariotu – počas minuloročnej sezóny. Prostredníctvom ich vlastnej skúsenosti nazriete do hĺbky tohto športu. Ukážu vám, akým profesijným i osobným výzvam čelia, ako aj tlaku na výkon, ktorému sú neustále vystavení. Zároveň s nimi prežijete i momenty triumfov a úspechov, ktoré dokážu vyvážiť takmer všetko vynaložené úsilie.

v pasti: Barcelona – 14. júl

Sebastián a jeho dcéra Sofia sú súčasťou skupiny ľudí pokúšajúcej sa prežiť v dystopickej budúcnosti. Zem napadli entity a túlajú sa slobodne po svete. Pohľad na nich však nikto neprežije. Existuje napriek tomu nádej na záchranu ľudstva?Postapokalyptický hororový triler napísali a režírovali Álex Pastor a David Pastor. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite