Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Hviezdy Wesa Andersona aj zvody Jennifer Lawrencovej

.martin Papšo .kultúra .film

Už ani na tú dezinfoscénu sa nedá spoľahnúť, keď nedokáže jednoducho vysvetliť neúspešný výlet istého kuchára do Moskvy. Pritom stačilo zopakovať osvedčené – za všetkým sú Američania. Rozhodne to platí pre aktuálne filmové premiéry.

Filmy .týždňa: Hviezdy Wesa Andersona aj zvody Jennifer Lawrencovej PRESSFOTO CINEMART Steve Carell, Aristou Meehan a Liev Schreiber v americkom filme Wesa Andersona Asteroid City z roku 2023.

dve z nich sú priamo z USA a pre tú tretiu si nejaké spojenie hravo vymyslíme. V prvom dnešnom filme sa prenesieme do amerického mestečka uprostred púšte, kde sa pravidelne stretávajú nadané deti a ich rodičia v súťaži geniality. V ďalšej novinke sa pozrieme, ako sa bude dariť mladej žene v existenčných problémoch, ktorá reagovala na netradičný inzerát. 

Za „rande“ môže získať auto. Na záver sa necháme trochu postrašiť nočnou morou. Tá bývala zvyčajne spojená s nejakou známou ulicou ako Elm Street či Súmračná. V tomto prípade nebude zďaleka taká desivá a realizovať sa bude na neurčitom mieste v Nórsku.

film týždňa: Asteroid City

Asteroid City je americké púštne mestečko, ktoré pred rokmi zasiahol meteorit. Zostal po ňom kráter a v jeho blízkosti sa konajú súťaže nadaných detí, ktoré tu predvádzajú svoje vedecké vynálezy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite