Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Transformeri, texaský ranger aj super animák

.martin Papšo .kultúra

Letná sezóna v kine bývala tradične bohatá na veľké filmové trháky. Covid toto pravidlo na pár rokov pribrzdil, ale teraz už konečne máme opäť leto, keď každý týždeň dorazí niečo divácky atraktívne. Nemusí to ale znamenať, že aj dobré.

Filmy .týždňa: Transformeri, texaský ranger aj super animák CINEMART Záber z akčného sci-fi fi lmu režiséra Stevena Capla Jr. Transformers: Monštrá sa prebúdzajú z roku 2023.

ideálnym príkladom takého trháku sú noví Transformeri. Znovu všetko trhajú, búrajú a ničia. A opäť si z celého vesmíru museli vybrať práve našu planétu, akoby už aj tak nemala dosť iných starostí. Akciu a súboje prinesú aj ďalšie dva filmy, len v oveľa menšej miere. Zistíme, že texaský ranger nemusí mať tvár Chucka Norrisa, aby si dokázal poradiť s celou bandou teroristov. Na záver príde nový superhrdina. V poslednom čase je ich toľko, že sa nepomestia do hraných filmov, a tak si odskočili aj do nórskeho animáku.

film týždňa: Transformers: Monštrá sa prebúdzajú

Osud našej krásnej planéty je opäť v ohrození a tentoraz to nehovoria ekologickí aktivisti, takže panika bude asi namieste. Z vesmíru totiž prichádzajú zlí roboti, ktorí robia tranzície na autá a ohrozujú samotnú existenciu Zeme. Dobrí roboti pred nimi ukryli veľmi dôležitý kľúč, umožňujúci presun v priestore a čase. Ak sa ho zmocní požierač planét, ktorému zlí roboti slúžia, bude všetkým beda. Schyľuje sa k ďalšej osudovej bitke. Bitky v týchto filmoch sú zakaždým osudové (podobne ako všetky voľby u nás).

Veľké produkcie vždy pritiahnu aj veľké mená. V nových Transformeroch sa prekvapujúco neobjavia žiadne hviezdy ani prvá herecká liga, na rozdiel od predchádzajúcich dielov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite