Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mami, dostal som Oscara!

.martina Baranová .kultúra

Tento rok sa neďakovalo Bohu. Aj napriek tomu sa slovo zázrak skloňovalo príliš často na to, aby to bola pravda, či išlo o pričinenie smrteľníka. Tento rok možno ľudia uverili, že sú schopní premeniť sny na realitu a to bol ten dôkaz, ktorý tak veľmi potrebovali.

Mami, dostal som Oscara! Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

klesajúci trend sledovanosti Oscarov nezvrátil ani jeho 95. ročník. Jimmy Kimmel sa snažil, ale keďže svoj padák stratil hneď na začiatku, bolo ťažké pristáť bez ujmy. Prudký náraz sa prejavil náhlou stratou vtipu a nezachránili ho ani opakované narážky na minuloročný škandál s fackou Willa Smitha, ktorá dominovala vo všetkých kategóriách. Na toto som prišla pri sledovaní tohtoročných Oscarov v momente, keď mi mená minuloročných ocenených nič nehovorili. 

Dolby Theatre zaplnili hviezdy strieborného plátna, ktoré boli zreštaurované zlatými rukami plastických chirurgov. Musím uznať, že niektorým to prospelo a zvyšok umocnil atmosféru voskového múzea. Nevadí, Jimmy vtipom nehýril, a tak sa hviezdy nemuseli obávať sileného smiechu bez mimiky. A takto by som mohla pokračovať, kritizovať a znevažovať hodnotenie a dobrý vkus akadémie, ale nebudem. Chcem vám napísať o tom, čo sa na Oscaroch udialo a bolo to krásne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite