Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Záhada letu MH370, Real Madrid aj návrat Luthera

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Ponuka streamovacích služieb je tentokrát veľmi bohatá. Na svoje si prídu milovníci záhad, kriminálnych zápletiek, ako aj športoví fanúšikovia. Nechýba ani česko-slovenská romantická komédia či príbeh chudobnej matky, ktorá sa zo všetkých síl snaží postarať o dcéru.

Seriálové a filmové tipy: Záhada letu MH370, Real Madrid aj návrat Luthera viarprodesign/Freepik.com

Netflix

v lete ti poviem, ako sa mám – 8. marec

Na štvoricu kamarátov zo strednej školy čaká komplikované obdobie Vianoc a začiatku nového roka. Udržiavajú viac či menej úspešné ľúbostné vzťahy. Niektoré z nich ukončujú a o záchranu iných zase bojujú. Každý z nich má svoje tajomstvá. Keď začnú prekračovať prahy ich domovov, bude ťažké udržať ich v tajnosti. 

Režisérkou česko-slovenskej komédie je Marta Ferencová. Scenár vytvorila Eva Twardzik Urbaníková na základe svojej rovnomennej knihy z roku 2018. Vo filme hrajú Tereza Kostková, Marián Miezga, Dana Rogoz, Martin Hofmann, Andreea Vasile, Ondřej Sokol, Ján Koleník a ďalší.

mH370: Stratené lietadlo – 8. marec

8. marca 2014 došlo k záhade, ktorej vysvetlenie dodnes nepoznáme. Lietadlo spoločnosti Malaysia Airlines zmizlo počas cesty z Kuala Lumpur do Beijingu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite