Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Merkelová, Banger aj Star Wars

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň nájdete na streamovacích platformách aj novinku z Česka. Nazrieme do života bývalej nemeckej kancelárky a vydáme sa na vesmírne dobrodružstvo. Čaká nás aj záhada zmiznutého muža spred dvadsiatich troch rokov.

Seriálové a filmové tipy: Merkelová, Banger aj Star Wars liuzishan/Freepik

Netflix

banger – 1. marec

Alex sa živí predajom drog, aby si mohol splniť svoj sen stať sa raperom. Cestou na vysnívaný vrchol však stráca tých, na ktorých mu záleží. Čoraz viac sa upína na vidinu úspechu. Je presvedčený, že iba tak si získa späť bývalú priateľku. Podarí sa mu však zohnať dosť peňazí, aby vôbec dostal šancu ukázať, čo je v ňom?

Český film režiséra a scenáristu Adama Sedláka mal premiéru minulý rok na Medzinárodnom filmovom festivalu v Karlových Varoch. V hlavnej úlohe sa predstavil herec a spevák Adam Mišík. Po jeho boku hrali Anna Fialová a Marsell Bendig. Snímka je zaujímavá tým, že vznikla za pätnásť dní a bola natočená na mobil. 

merkelová – 1. marec

Bývalú nemeckú kancelárku nie je potrebné nikomu predstavovať. Dokument rozpráva príbeh, ako sa zo študentky fyziky Angely Merkelovej nakoniec stala jedna z najvplyvnejších svetových osobností.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite