Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Oslobodenie, Amsterdam aj Harry a Meghan

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je veľmi pestrá. Will Smith bude v úlohe otroka bojovať o slobodu, kým Margot Robbie, Christian Bale a John D. Washington sa budú snažiť zbaviť obvinenia z vraždy. Nechýba ani speváčka, ktorá naspievala pieseň Let It Go k Ľadovému kráľovstvu, či vianočná komédia.

Seriálové a filmové tipy: Oslobodenie, Amsterdam aj Harry a Meghan pexels.com

Netflix

hlúpe Vianoce – 7. december

Gianna je nezadaná zdravotná sestra, ktorá je so svojím životom spokojná. Všetci jej príbuzní čakajú, kým si domov privedie priateľa. Keď im povie, že niekoho má a predstaví im ho na Vianoce, je v pasti.  Má necelé štyri týždne na to, aby si niekoho našla. Podarí sa jej to?

Taliansku komédiu režírovali Davide Mardegan a Clemente De Muro. Úlohu Gianny získala Pilar Fogliati. Vo vianočnom seriáli si zahrali Astrid Meloni, Andrea Di Stefano, Gabriele Falsetta a Beatrice Arner. Novinka je remakom nórskeho seriálu Hjem til Jul.

harry a Meghan – 8. december

Príbeh Harryho a Meghan sa začal ako klasická rozprávka o vzťahu princa a neurodzenej ženy, neskončil sa zazvonením zvonca a šťastným zvyškom života, ale dramatickým odchodom z kráľovskej rodiny a Británie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite