Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy týždňa: Nezmyselný vesmír aj zmyselné Nemky

.martin Papšo .kultúra .film

Ceny aj teploty stúpajú stále vyššie. A náš neomylný inštinkt nám šepká, že by to mal vyriešiť štát. A kým nám nenapadne požadovať aj kino zadarmo, budeme si musieť kúpiť lístky, aby sme mohli na chvíľu uniknúť do sveta snov a fantázie.

Filmy týždňa: Nezmyselný vesmír aj zmyselné Nemky PRESSFOTO BONTONFILM Jamie Lee Curtis a Michelle Yeoh ako hlavná hrdinka Evelyn v jednom z paralelných životov vo filme Všetko, všade, naraz z roku 2022.

snívanie v rôznych podobách je spoločným menovateľom dnešnej trojice nových filmov v kinách. Prednedávnom nás Doctor Strange presviedčal, že naše sny nie sú len fantáziou, ale skutočnosťou v inej verzii vesmíru. A hoci prvý z dnešných filmov pracuje s témou mnohovesmíru, je to asi jediné, čo majú spoločné. Mimochodom, jeho názov Všade, všetko, naraz by mohol byť ideálnym heslom nárokovej spoločnosti. Druhá novinka je nemecký film o často nenaplnených snoch a túžbach žien. A v tej tretej sa v predstavách tiež nebudeme držať pri zemi a poletíme až na Mesiac.

film týždňa: Všetko, všade, naraz

Evelyn je obyčajná žena v strednom veku, ktorá doteraz nezažila nič výnimočné. S nudným manželom vlastní krachujúcu práčovňu, s dcérou ani otcom si nerozumie. Čaká ju nepríjemná schôdzka na finančnom úrade a tam zistí, že sú aj desivejšie veci ako dane. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite