Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Batman, Letuška, Oprah Winfreyová a basketbalová legenda

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň je pestrý najmä na diela, v ktorých môžete vidieť známych hercov a osobnosti svetového formátu. Patrí k nim bývalý prezident USA alebo významné športové hviezdy. Z osobností filmového plátna sa môžete tešiť na Violu Davisov, Sharon Stonovú, Roberta Pattinsona či Zoë Kravitzovú. Nechýba ani produkcia z Talianska a Kolumbie. Stačí si len vybrať to pravé pre vás.

Seriálové a filmové tipy: Batman, Letuška, Oprah Winfreyová a basketbalová legenda pexels.com

Netflix

bod zvratu – 20. apríl

Ludovico je samotár, ktorý je zatvorený doma. Svet za jeho múrmi ho desí. Naopak, kriminálnik Jack je priamy a sebavedomý. Začne sa ukrývať u Ludovica trpiaceho depresiou. Ich krátke spolužitie ich donúti dospieť a prehodnotiť svoje životy.

Taliansky krimi film režíroval Riccardo Antonaroli. Je to jeho debut na tejto streamovacej službe. Hlavné úlohy si zahrali Andrea Lattanziová, Brando Pacitto a Ludovica Martinová. Snímka bola predstavená na Filmovom festivale v Turíne v roku 2021.

ukradnuté srdce – 20. apríl

Camila potrebuje transplantáciu srdca, ale v zozname čakateľov je veľmi nízko. Jej manžel Zacarías sa nedokáže pozerať na to, ako umiera a rozhodne sa kúpiť svojej žene nové srdce. To patrilo Valerii. Jej manžel Simón je presvedčený, že bola zavraždená kvôli orgánom. Pustí sa do nebezpečného pátrania. Podarí sa mu odhaliť pravdu?  A čo ak je mu príjemca bližší ako predpokladal?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite